Joulukalenteri 2. luukku – Kiitoskahvia & jouluarvontaa!

Yhteistyössä: Kultamurunen

Ensimmäistä kertaa elämässäni jouduin miettimään lastenhoitajille joululahjoja, ja vaikkei lahjojen antaminen pakollista olekaan, halusin kiittää heitä kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua! Mitä siis antaisi päiväkodin ja kerhon hoitajille joululahjaksi?

Kotoin Joulukalenteri Kiitoskahvi Kultamurunen jouluarvonta CASA Blogit

Kotoin Joulukalenteri Kiitoskahvi Kultamurunen jouluarvonta CASA Blogit

Onneksi apuun tuli sisustus- ja lahjatavarakauppa Kultamurunen, jonka kanssa olen aiemminkin tehnyt yhteistyötä (postauksen löydät → TÄÄLTÄ). Kultamurusesta löydät täydellisen lahjan jokaiseen tilanteeseen kaiken ikäisille vauvasta vaariin. Valikoimassa on mm. persoonallisia kortteja, tyylikkäitä printtituotteita, uniikkeja lahjansaajalle henkilökohtaisesti kustomoituja painotuotteita, sekä Kiitoskahveja, joita päädyin antamaan lahjaksi hoitotädeille. Kahvilahja on joulunajan hyötylahjojen aatelia ja erityisen fiksu valinta käytännöllisyytensä ansiosta.

Kotoin Joulukalenteri Kiitoskahvi Kultamurunen jouluarvonta CASA Blogit

Kotoin Joulukalenteri Kiitoskahvi Kultamurunen jouluarvonta CASA Blogit

Kiitä ystävää, työkaveria tai yhteistyökumppania laadukkaalla ja taatusti ilahduttavalla lahjalla, Kiitoskahvilla! Kiitoskahvi on pieni lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan.

Kiitoskahvi sisältää 100g tummaa Brazil Santos -kahvia, jossa on suklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi paahdetaan, jauhetaan ja pakataan Inka Paahtimossa Voikkaalla, Kouvolassa. Itse voin ylpeänä todeta kahvin olevan paikallinen tuote ja tämän tuotteen ostamalla voit tukea kahta suomalaista pienyritystä. ♥ Kurkkaa Kiitoskahvien ja muiden jouluisten tuotteiden valikoima täältä → kultamurunen.fi

Kotoin Joulukalenteri Kiitoskahvi Kultamurunen jouluarvonta CASA Blogit

Arvonta on päättynyt!

Ja joulun hengessä käynnistämme ensimmäisen joulukalenteriarvonnan! Palkintona on ihana Kultamurunen -tuotesetti, joka sisältää 2kpl vapaavalintaisia Kiitoskahveja, 10kpl vapaavalintaisia postikortteja, sekä magneettisetin (sis. 4kpl magneetteja).

Kerro tämän postauksen kommenttiboksissa kenelle antaisit kiitoskahvin. Onko anoppi ollut tänä vuonna erityisen ihana, tai oliko se vastapäätä toimistossa istunut työkaveri kultaakin kalliimpi? Vai olisiko se lastenhoitaja ensimmäinen kiitosta vailla oleva henkilö?

Arvonnan viimeinen osallistumispäivä on 6.12.2018, arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Arvonta on päättynyt!

Jouluisin terveisin,

Riikka, Kotoin-blogista


Lue lisää Riikan perheen menosta ja inspiroidu persoonallisen bohosta kodista!

KOTOIN BLOGI BANNERI

100 kommenttia “Joulukalenteri 2. luukku – Kiitoskahvia & jouluarvontaa!

 1. Ihanalle, aina auttavaiselle ja lempeälle naapurin mummolle! Olisi mukava jälleen kahvitella ja porista.

 2. Ystävälle lähettäisin. Nähdään harvoin kun asuu kauempana, mutta on sitäkin tärkeämpi! ❤

 3. Antaisin lahjaksi ystävälleni, jolle olen väsännyt kahviaiheista joululahjaa. Olisi piste iin päälle!

 4. Ihmiisä, joita haluan tänä jouluna kiittää, on paljon: ystävät, työkaverit, perhe, naapurit, harrastusporukka – nämä tulevat mieleen ensimmäisinä. Mutta palkintona olevat kiitoskahvit ansitsee näistä eniten lapseni koulun ihan paras henkilökunta.

 5. Ihanalle työkaverille antaisin. 🙂 Hänestä on tullut hyvä ystäväni tämän syksyn aikana.

 6. Mukaville työkavereille: varhaiskasvatuksen hoitajille ja opettajille, yhteiseksi iloksi työn lomassa nautittavaksi..

 7. Lasten tarhatädeille ja opettajalle!??? ihan huippuu ois voittaa tää!

 8. Puolisolleni joka jaksaa rinnallani pyörittää pikkulapsiarkea 3-vuorotyön puitteissa ❤️

 9. Parturille, joka nyt on lopettamassa toiminnan ja jolla on tullut käytyä 18 vuotta <3

 10. Menisi omalle tytölleni joka asuu omassa asunnossa. On auttanut paljon kaikessa.

 11. Ystävälleni jonka kanssa keskustellessa asiat tuntuvat aina selkenevän 🙂

 12. Äidille ja iskälle, siellä ne on aina kilometrien päässä tukemassa, kun apua tarvitaan.

 13. Äidille antaisin❤️ Hän on jaksanut tukea ja kuunella murheet ja turhat kiukut. Ongelmia on lahjan keksimisessä ja opiskelijana budjettikin hyvin pieni? tiedän että hän arvostaa pientäkin lahjaa joten enköhän jotain keksi! Hyvää joulun odotusta!❤️?

 14. Löytyisi niin monta henkilöä, joka ansaitsee kiitoksen: työkavereille kiitokset ymmärryksestä ja herkkuhetkistä, naapureille kiitokset postilaatikon tyhjennyksestä ja muusta avusta, kampaajalle kiitokset päivän pelastamisesta, vanhemmat kaukana ja se lapsi, joka rakastaa gourmet- kahvia, mies… Aina on tilausta kiitollisuudelle.

 15. Kärsivälliselle työkaverilleni, joka ei sekoiluistani hätkähdä.

 16. Aivan ihanalle työkaverille! Arki on juhlaa hyvien työkavereiden keskellä 🙂

 17. Lapseni päiväkodin ihanille hoitajille, jotka ovat kahvinsa ansainneet ❤️

 18. ?? HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ! ?? Vien yksinäiselle mummolle joka kolaa 80m tietä lumisateen jälkeen ja mökkinsä pihalta puhtaaksi lumesta, Mummolle joka on elänyt jo 88v nähnyt paljon ja paljon tehnyt. Ei valita eikähauku ketään, ON Suomalainen. ?????

 19. Antaisin tyttärelleni lahjaksi. Hän varmaankin pitäisi siitä todella.

 20. Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *