Joulukalenteri 6. luukku – Minkkudea pienet jouluiset muistamiset + arvonta

Yhteistyössä Minkkudea

Pienet jouluiset muistamiset – mitä lahjaksi päiväkodin aikuisille, opettajalle, valmentajalle tai aina avuliaalle naapurille? Aiheuttaako tämä päänvaivaa ja harmaita hiuksia tänäkin vuonna?

Joulukalenteri arvonta Minkkuidea Rauharentola lahjaideat

Vaikka opettajien, hoitajien ja muiden ei niin läheisten muistaminen pienillä jouluisilla lahjoilla jakaakin vuodesta toiseen mielipiteitä, on lahjan antaminen mielestäni kaunis ele hyvin tehdystä työstä.

Tässä seuraavaksi vinkki ns. käyttötavaralahjasta, joka ei jää kaapin hyllylle pölyyntymään vaan on tarkoitettu käytettäväksi ja on samalla hurjan kaunis sisustuselementti. Kauniita ja käytännöllisiä Mandala saippuoita myy vantaalainen Minkkudea, jonka kantavana ajatuksena on yhdistää kasvit ja kodin sisustuksen raikkaaksi kokonaisuudeksi. Tuotteita voi ostaa verkkokaupasta tai kivijalkamyymälästä.

Joulukalenteri arvonta Minkkuidea Rauharentola lahjaideat

Joulukalenteri arvonta Minkkuidea Rauharentola lahjaideat

Käsintehdyt mandalasaippuat ovat ekologisempi vaihtoehto muovisissa pumppupulloissa myytäville nestesaippuoille. Palasaippuat ovat valmistettu luonnollisista ainesosista ja niitä ei ole testattu eläimillä. Saippuoissa on kätevä juutti/paperinaru saippuapalan ripustamista varten. Minisaippuat voi taasen asetella kauniisti vaikkapa pieneen kulhoon pesualtaan reunalle. Pieni palasaippua sopii hyvin myös pienille käsille pyöriteltäväksi.

Minkkudean liikkeen löydät Vantaalta osoitteesta Asolantie 14, Koivukylän Citymarketia vastapäätä. Aukioloajat löydät täältä → minkkudea.fi

Joulukalenteri arvonta Minkkuidea Rauharentola lahjaideat

Arvonta on päättynyt!

Yhteistyössä Minkkudean kanssa saimme arvottavaksi kauniin muistamispaketin, joka sisältää Minkkudean oman malliston kulutusta kestävän siivousliinan (bambu/puuvilla, konepesu 60 astetta), hey sugar-teesihdin irtoteelle, clean cotton-minisaippuaa 3 kpl ja Lotus-tuikkulyhdyn. Arvo setillä on noin 25€. Kerro tämän postauksen kommenttiboksissa ketä tällä paketilla haluaisit muistaa ja olet mukana arvonnassa!

Arvonnan viimeinen osallistumispäivä on 10.12.2018, arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Arvonta on päättynyt!

Tuoksuvaa joulunodotusta toivottaen,

Satu, Rauharentola-blogista


Lue lisää Sadun jouluisia vinkkejä ja tutustu DIY-henkiseen ja persoonalliseen lapsiperhekotiin!

Rauharentola banneri

72 kommenttia “Joulukalenteri 6. luukku – Minkkudea pienet jouluiset muistamiset + arvonta

  1. Hyvää ystävää muistaisin. Arvostaisi tällaista käyttökelpoista ja ihanaa lahjaa.

  2. Muistettavia löytyisi enemmänkin, mutta tämä menisi ihanalle avuliaalle tädilleni 🙂

  3. Haluisin muistaa tällä tyttären psykoterapeuttia, joka on valanut uskoa tyttären selviytymisestä masennnuksen kourista!

  4. Serkkua muistaisin, joka arvostaa kestäviä tuotteita ja on teen ystävä ?

  5. Jakaisin perheemme nuorison kesken. Osaisivat tätä todella arvostaa.

  6. Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *