Joulukalenteri 21. luukku – Kaunis kattaus + pika-arvonta!

Yhteistyössä Carlson

Kattaus on puoli ruokaa”, enkä voisi olla enempää samaa mieltä. Jouluinen kattaus tekee aatosta juhlavan, tyylikkään, sekä tunnelmallisen. Kauniisti valmisteltuun pöytään on ilo istahtaa! Joulukalenterimme 21. luukusta avautuu upea pika-arvonta, jonka palkintona on yhteistyökumppanini Carlsonin valikoimasta valitsemani Serax Merci –tuotesetti!

Joulukalenteri arvonta Carlson Serax Merci Suvisvilla

Joulukalenteri arvonta Carlson Serax Merci Suvisvilla

Aattona on mukava syödä pitkään ja viettää perheen kesken yhdessä aikaa, olla rauhassa läsnä. Kauniisti toteutettu kattaus kiinnittää ihmisten huomion, myös niiden jotka ei normaalisti kattauksista innostu. Kerrankin voi niin sanotusti luvan kanssa toteuttaa itseään ja toteutinkin tämän tyylikkään harjoituskattauksen jo hyvissä ajoin.

Joulukalenteri arvonta Carlson Serax Merci Suvisvilla

Joulukalenteri arvonta Carlson Serax Merci Suvisvilla

Joulukalenteri arvonta Carlson Serax Merci Suvisvilla

Vierailen usein naapurissamme, Kalasatamassa sijaitsevassa Kauppakeskus REDIssä. Ostin jokin aika sitten Carlsonilta muutamat Serax Merci –merkkiset astiat ja rakastuin näihin niin vallan, että halusin meille koko tämän astiaston! Merci sarjaa löytyy muutamassa eri värissä ja yllätys, yllätys, itselleni joukosta erottui terrakotan värinen mallisto.

Ne jotka meidän kodin jo tuntee, niin tietää, että aika täydellisesti sopii konjakkinahkaisten huonekalujen kanssa yksiin! Vaikein valinta koko kattauksessa oli se, että minkä sävyisen pellavaliinan valitsen. Pellavaliina on mielestäni sitä kauniimpi, mitä ryppyisempi se on, joten lapsiperheessä etenkin tämä on kätevä juttu. Tältä pohjalta olikin ihana lähteä joulukattausta rakentamaan. Aivan fiiliksissä odottelen jo aattoa!

Joulukalenteri arvonta Carlson Serax Merci Suvisvilla

Tyylikäs astiasarja on alunperin suunniteltu Merci-myymälään. Merci on kuuluisa pariisilainen lifestyle-kauppa ja innolla jo suunnittelen sinne vierailua. Lautaset, mukit, kulhot ja vuoat on tehty hiekkakivestä ja ne kestävät mikron, uunin, sekä konepesun. Kuten kattauksestani huomaatte, niin nämä astiat on suunniteltu ”palapeliksi”, jolloin niitä voi pinota ja asetella päällekkäin oman mielen mukaan. Teinkin tämän kuuden hengen kattauksen nyt kaikille erilaiseksi. Aivan ihanaa, kuinka luovuus pääsee näiden kanssa valloilleen! Miten voikin ihminen olla näin fiiliksissä upeista astioista 😀 Kiitos Serax! Kannattaa käydä Carlsonilla tutkailemassa mikä näistä ihanista väreistä sopisi teille, malliston löydät → TÄÄLTÄ!

Joulukalenteri arvonta Carlson Serax Merci Suvisvilla

Joulukalenteri arvonta Carlson Serax Merci Suvisvilla

Jos tuntuu, että kattaus teettää paljon päänvaivaa, niin aika yksinkertaisilla ja pienilläkin muutoksilla saa jo juhlan tuntua joulupöytään. Ulkoa on helppo hakea muutamia havunoksia, pihlajanmarjoja tai vaikka käpyjä. Kaupasta voi hankkia omenoita, kanelitankoja tai kokonaisia tähtianiksia. Kotoa voi löytyä kynttilöitä, jouluvaloja tai vaikka joulupalloja & kuusenkoristeita. Valitse näistä muutama, minkä ympärille rakennat teidän jouluisen kattauksen. ♥

Joulukalenteri arvonta Carlson Serax Merci Suvisvilla

Joulukalenteri arvonta Carlson Serax Merci Suvisvilla

Joulukalenteri arvonta Carlson Serax Merci Suvisvilla

Arvonta on päättynyt!

Joulu jos mikä on antamisen aikaa! Olen todella onnessani, että saan arpoa teidän kesken Seraxin Merci vuoat yhteistyössä Carlsonin kanssa. Arvontapaketissa on kolme erikokoista vuokaa, yhdet pihdit, sekä tarjoiluhaarukka. Palkinnon arvo on 126,19€

Jättämällä tähän postaukseen vapaamuotoisen kommentin olet mukana arvonnassa!

Pika-arvonnan viimeinen osallistumispäivä on 23.12.2018, arvonta suoritetaan heti joulun jälkeen 27.12. ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Arvonta on päättynyt!

Ihanaa Joulunaikaa kaikille!

Jouluisin terveisin,

Suvi, Suvisvilla-blogista


Lue lisää Suvin perheen joulusta, yrittäjä-äidin arjesta ja tyylikkäästi sisustetusta kodista!

Suvisvilla blogibanneri

105 kommenttia “Joulukalenteri 21. luukku – Kaunis kattaus + pika-arvonta!

 1. Hyvää joulua ja kiitos upeista ”jutuista” mitä olet meille näyttänyt ja kertonut , vaikka en ole kommenteerannutkaan olen seurannut kuitenki <3

 2. Voi mikä kaunis vuokasetti ja täältä löytyisi sille uusi koti ❤
  Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

 3. Onpa ihanan näköinen sarja! En ole aikaisemmin kuullut tästä.

  Hyvää joulua!

 4. Hyvää joulua ❤️
  Entuudestaan tuntematon tuotemerkki oli tämä minulle, mutta vinkki on nyt laitettu talteen ??

 5. Seraxin astiat ovat huikeita. Itsellänikin on niitä, mutta Pure sarjaa ?Hyvää joulua koko perheelle ❤️

 6. Hieno on kattaus, sulla on kyllä silmää kauneudelle.
  Oikein hyvää joulua koko perheelle!

 7. Mielenkiintoinen yhdistelmä ja kattaus! Itse en osaa kauniisti kattaa pöytää, leikin ennemmin sekalaisella lookilla ruokapöydässä. 😀

 8. Onpa ihania vinkkejä jouluiseen kattaukseen! Ihanaa Joulun aikaa sinulle!

 9. Vau, toi on mahtavaa, kun jollain on silmää luoda jotain näin kaunista! Sulla on Suvi huikea tyylitaju ♥️ Oikein ihanaa Joulua teidän koko porukalle ??

 10. Voi miten tunnelmallinen ja kaunis kattaus taas kerran Suvi! ❤️ Sinulla on kyllä uskomaton taito luoda kaikkea kaunista! ?

 11. Hienolta näyttää ja sopii teidän tuoleihin kuin nenä päähän ?
  Hyvää joulunaikaa!

 12. Kaunis kattaus on todellakin jo puoli ruokaa. Vuoat tosi makeita.
  Mukavaa Joulua!

 13. Upea kattaus ja astiat! Hyvää joulua!
  Täällä vielä stressataan siivouksesta.

 14. Kauniit astiat. Kiva ettei aina perinteisiä lautasia ja vuokia, joilla minä tänäkin jouluna pöytäni katan. Vielä paljon tekemättä, mutta Mukavaa Jouluaaton odotusta niille, jotka ovat olleet ahkerampia.

 15. Lapset muuttaneet pois kotoa ja vihdoin on aika laittaa viisilapsisen perheen kuluneet ja aikaa nähneet astiat jakoon ja hankkia vain meille kahdelle uudet. Nämä olisi ihanat meille tänne maalle, jonne muutimme kun lapset lähtivät.
  Uusi alku ja uudet astiat 🙂
  Nämä astiat näyttävät niin hyvälle <3
  Ihanaa Joulua Sinulle ja perheellesi <3

 16. Todella upea kattaus! Mielettömän ihanaa joulunaikaa kaikille <3 🙂

 17. Onpa ihanan näköisiä vuokia 🙂

  Sopisi tämän mummelin keittiöön

  Ihanaa joulua kaikille

 18. Jopa ovat kauniit astiat, sopivan rouheaa tyyliä, juuri omaan makuuni.. Merkki ei ollutkaan aiemmin tuttu. Suvin kattaus toi astiat hienosti esille, hyviä vinkkejä, joita voin itsekin käyttää. ?Hyvää joulua, Suvi ja Jarkko ja tytöt! ?

 19. Ihanaa, että nyt on alkanut joululoma (ainakin minulla)! Pääsee rentoutumaan ja nauttimaan kunnolla joulun ajasta.

 20. Upea joulukattaus ja todella tyylikkäät nuo astiat. Mukana arvonnassa.

 21. Koskaan en voita missään arvonnassa, mutta ihanaa joulua kaikille!

 22. Kaunis kattaus kauniiseen juhlaan ♡ Joulurauhaa ja keveitä lumihiutaleita jokaisen jouluun ♡

 23. Ihanaa joulua teidän perheelle❤ Kauniit on astiat. Itsekin sisustuksessa rakastunut ruskeaan?

 24. Kiitos kuluneesta vuodesta, on ollut kiva lukea Casa-blogeja. Hyvää joulua kaikille!

 25. Kivasti kyllä sopii yhteen valitsemiesi tekstiilien kanssa, tykkään! Ja osallistun siis myös arvontaan.
  Hyvää Joulua!

 26. Ihanaa Suvi kun vinkkaat aina kaikista uusista, kauniista jutuista blogissasi ❤️ Nämäkin astiat ovat todella kauniit ja sopivat hyvin niin joulupöytään kuin arkeenkin. Lämmintä Joulua koko perheelle ❤️

 27. Kaunis kattaus ja upeat astiat❤️ Tykkäisin myös?
  Ihanaa joulunaikaa❤️

 28. Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *