Joulukalenteri 19. luukku – Joulumaa Winter Wonderland

Joulumaahan matkamies jo moni tietä kysyy, sinne saattaa löytää vaikka paikallansa pysyy. Katson taivaan tähtiä ja niiden helminauhaa… Joulukalenterimme 19. luukussa pääsette kyläilemään meidän kotipihalle koristeltuun joulumaahan!

Joulukalenteri Joulumaa pihan koristelu White Black -blogi

Joulukalenteri Joulumaa pihan koristelu White Black -blogi

Meidän oma joulumaa löytyy aivan nurkan takaa. ♥ Jouluvalot laitoimme paikoilleen jo ensilumen tultua, siitä asti ovat loistaneet ja valaisseet pihamaata. Kyllä tuo ajoittain synkkä sää unohtuu kun katseen kääntää joulumaahan, noihin valaistuihin puihin ja pensaisiin. Pakkasasteitakaan ei ole niin montaa etteikö yhdet glögit tarkene juoda kasvihuoneella kynttilänvalossa.

Joulukalenteri Joulumaa pihan koristelu White Black -blogi

Joulukalenteri Joulumaa pihan koristelu White Black -blogi

Joulukalenteri Joulumaa pihan koristelu White Black -blogi

Lumipeitettä odotellessa jännitetään alkavaa joululomaa. Enää muutama yö ja loputkin meidän perheenjäsenistä pääsee aloittamaan joululoman. Me koululaiset aherretaan vielä tämä viikko, iskä pääsi nauttimaan ansaitusta lomastaan jo viikonloppuna. On todellakin lomansa reissulainen ansainnut. ♥

Joulukalenteri Joulumaa pihan koristelu White Black -blogi

Joulukalenteri Joulumaa pihan koristelu White Black -blogi

Joulukalenteri Joulumaa pihan koristelu White Black -blogi

Melkein kolmen viikon yhteinen loma häämöttää ihan nurkan takana, loppurutistus vielä koulutehtävien parissa ja sen jälkeen joulumoodi päälle. Ajattelin ottaa kuvissa vilahtavasta tontusta mallia ja laittaa tonttulakin päähän heti aattoaamuna. Jos ette vielä ole kuulleet minkä ihanan yllätyksen tuo meidän tonttu järjesti minulle yks päivä, niin voitte käydä lukemassa sen → TÄÄLLÄ. Jännittävän kutkuttavaa joulunodotusta sinne ruudun toiselle puolen! Muistetaan nauttia myös näistä joulunaluspäivistä.

Joulukalenteri Joulumaa pihan koristelu White Black -blogi

Joulukalenteri Joulumaa pihan koristelu White Black -blogi

Tunnelmallista joulua toivottaen,

J, White & Black -blogista


Lue lisää White & Black -bloggaajan kekseliäistä DIY-ideoista ja tunnelmallisesta sisustuksesta!

White and black blogi banneri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *