Joulukalenteri 7.luukku – Lumoava Taiga-suklaa & arvonta

Yhteistyössä Taiga Chocolate

Suklaa kuuluu kiistämättä jouluun ja itse suosin mättösuklaiden sijaan laadukkaita erikoissuklaita kohtuudella nautittuna. On mielenkiintoista päästä maistamaan uusia makuja ja siksi olin mielissäni kun sain tilaisuuden tutustua joulukalenterin hengessä kotimaiseen Taigaan.

JOULUKALENTERI TAIGA SUKLAA ARVONTA

Joulua odotellessa testailin näitä hyvinkin persoonallisia herkkuja ja ihastuin aitoihin makuihin – mm. mustikkasuklaasta löytyy aitoja kokonaisia mustikoita, jotka tuovat mukavasti happamuutta makean suklaan rinnalle.

Taigalta löytyy myös hieman erikoisempia makuyhdistelmiä – vai miltä kuulostaisi porosuklaa tai suklaan sekaan hypännyt kala? Ensimmäinen reaktio voi olla, että apua, mutta esimerkiksi porolastut suklaan seassa olivat todella hyviä. Tässäpä joululahjavinkki hänelle jolla ei ole ennakkoluuloja! Perinteisemmän suklaan ystävälle löytyy esimerkiksi suomalaiseen suuhun sopivaa mustikkaa ja tyrniä.

JOULUKALENTERI TAIGA SUKLAA ARVONTA

JOULUKALENTERI TAIGA SUKLAA ARVONTA

Arvonta on päättynyt!

Nyt teillä Casan lukijoilla on mahdollisuus päästä itse maistamaan näitä herkkuja paketillinen. Käy tutustumassa mielenkiintoisiin makuyhdistelmiin → TÄÄLLÄ ja kerro tämän postauksen kommenttiboksissa minkä makuista suklaata haluaisit maistella.

Arvonnan viimeinen osallistumispäivä on 10.12.2018, arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Arvonta on päättynyt!

Joulun makuisin terveisin,

Pia, Mansikkapaikasta Vasemmalle -blogista


Lue lisää Pian perhearjesta ja ihastu iloisen rennosti sisustettuun kotiin!

Mansikkapaikasta Vasemmalle blogi

76 kommenttia “Joulukalenteri 7.luukku – Lumoava Taiga-suklaa & arvonta

  1. Vau, nyt on villejä yhdistelmiä. Ehdottomasti poro ja kala, mutta myös tuttua ja turvallista marjaa 🙂

  2. Tummasuklaa mustikoilla olisi varma valinta. Tosin kyllähän tuota porosuklaata ois kiva maistaa, todellakin jotain erilaista

  3. Tuo kalasuklaa kuulostaa kyll varsin erikoiselta, mielelläni voisin sen sijaan maistaa herkullisen kuuloista tyrnisuklaata ! Nam.

  4. Nyt meni niin erikoiseksi, että ehdottomasti porosuklaa kokeiluun 😀

  5. Kalasuklaa kuullosti vähän eksoottiselta minulle joten valintani on White Chocolate With Freeze-Dried Cranberry.

  6. Taiga’s White Chocolate With Freeze-Dried Cranberry Tätä ois kiva maistella ?

  7. Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *